Stage Elisa Patty

maart 23rd, 2013   •   Reacties uitgeschakeld voor Stage Elisa Patty   

Vandaag is het mijn laaste stage dag en dat vind ik eigenlijk best jammer! 10 weken lang was ik stagaire als Junior account manager bij Blue Webmedia. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, mede dankzij mijn leuke collega’s en “bazin” Martine.

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd en mogen doen. Ik heb veel contact gehad met zowel de klanten als de bezoekers van eenkadovoor.nl. Een van mijn taken was een Facebook actie opzetten, waarbij ik in samenwerking met klanten prijzen heb weg mogen geven. Superleuk om te doen! Hiervoor moest ik een banner maken en heb daardoor ook geleerd hoe ik moet Photoshop.
Verder ben mee geweest naar klanten gesprekken, zoals naar Origineel Kadootje, Yoursurprise.nl, Voor-thuis.nl en A Cup of Cake. Dit waren hele leuke en leerzame gesprekken.
Ik ben heel blij dat ik stage heb mogen lopen bij Blue Webmedia en wens Martine en de rest van de collega’s nog veel succes!

 

groetjes,

Elisa Patty