Vandaag is het persbericht verstuurd van de website Cadeausvanmijnex.nl, een nieuw initiatief van Blue Webmedia.

Cadeausvanmijnex.nl: marktplaats voor spullen van ex-geliefden

Nieuwerkerk aan den IJssel, 23 november 2010 – Een relatiebreuk op zich is al vervelend genoeg. Voor wie zich na een vervelende break-up wil laten opbeuren lanceerde Martine van der Haven-Laros vandaag de website Cadeausvanmijnex.nl, een marktplaats voor spullen van ex-geliefden. Geïnspireerd door een ring van haar ex-vriendje die ze na jaren weer tegenkwam bedacht ze dat er heel veel vrouwen (en mannen) zijn die met spullen met een ‘exen-lading’ blijven zitten.

“Die prachtige ketting die je cadeau kreeg voor Valentijnsdag zou je het liefst doorspoelen, zijn pak dat nog in je kast hangt ligt nog net niet op straat en dat spuuglelijke tafeltje dat hij per se wilde hebben? Ook dat kan naar de schroothoop. Maar slimmer is nog om ‘zijn’ spullen te verkopen én van de opbrengst iets leuks mee te gaan doen”, aldus Martine.

Ultieme wraakactie
Een advertentie plaatsen op Cadeausvanmijnex.nl is gratis. Bij ieder artikel staat een afbeelding én de beschrijving ervan, maar ook het verhaal erachter en wat de aanbieder met de opbrengst gaat doen. “Rijk word je er misschien niet van, wel gelukkiger! Spullen verkopen kan natuurlijk op elke willekeurige advertentiewebsite. Maar deze bijzondere achtergrondverhalen komen daar niet tot z’n recht. Dit is de ultieme wraakactie voor elke ex!”, aldus Van der Haven-Laros.

Een greep uit het aanbod op Cadeausvanmijnex.nl:

“Toen we 1 jaar samen waren kreeg ik een broodbakmachine van hem cadeau! Niet echt romantisch, maar hij vertelde dat hij nu vaak vers brood/ ontbijt voor mij ging maken! Hij bedoelde zeker dat hij zoete broodjes ging bakken, want hij heeft hem zelf nooit gebruikt!”

“Met geld koop je geen geluk, maar het betaalt wel de rekenigen die mijn ex voor mij heeft achter gelaten! Deze mooie gouden ketting verkoop ik daarom met veel plezier!”