Het is heel herkenbaar voor iedereen; je bent op zoek naar een leuk kado’tje voor een vriendin of jouw partner. Maar wat te geven? De websites van Blue Webmedia weten hier wel raad mee!
Zo zijn de websites van Eenkadovoor.nl speciaal ingericht om mogelijke kadotips aan haar bezoekers geven. Om dit zo gericht te doen werkt Eenkadovoor.nl met ruim 40 dochterwebsites. De onderwerpen van deze sites zijn bijvoorbeeld verjaardag, Valentijn, kraamkado’s en kado’s voor kinderen. Elke website heeft zijn eigen
uitstraling, die past bij het onderwerp van de site. Op de websites kiest de bezoeker op “gelegenheid’ of op “categorie’. Door het invullen van een aantal selectiecriteria, wordt het nóg eenvoudiger om de juiste kado’s te vinden.

Zo zal iemand die op zoek is naar een klein kado’tje voor haar moeder er waarschijnlijk niet zo snel aan denken om haar te verrassen met een geluksmuntje. Maar toen ze het geluksmuntje tussen de andere kado’tjes zag staan, dacht ze direct “dat is leuk!”. De webshop heeft zo een bezoeker bereikt die men zonder Eenkadovoor.nl nooit bereikt zou hebben!