Sinds oktober 2016 heeft Blue Webmedia er een nieuw project bij; Brick King LEGO winkel. Voor deze LEGO winkel in Nieuwerkerk ad IJssel beheert Blue Webmedia de social Media kanalen en beheren wij de website.
Brick King vertelt zelf graag iets over hun winkel en website.

Brick King LEGO winkel

Over Brick King

Iedereen is gek op LEGO, dat merken we goed bij Brick King. Van jong tot oud, iedereen wordt enthousiast als het over LEGO gaat. Dat kan zijn omdat ze er vroeger veel mee hebben gespeeld, maar er zijn ook veel volwassenen die nog steeds bouwen met de Deense bouwsteentjes.

LEGO City

LEGO City blijft een van de meest populaire thema’s; kinderen bouwen graag een stad en spelen graag met de politie en de brandweer. Dit jaar zijn het Jungle en de kustwacht thema’s toegevoegd en iedere zoveel jaar wisselende deze thema’s. Zo blijft het altijd in ontwikkeling en hebben kinderen altijd wel een nieuw setje te vragen 🙂

LEGO Technic

Technisch LEGO bestaat dit jaar alweer 40 jaar en blijft ook immens populair, vooral onder de volwassenen onder de LEGO fans. Van veel modellen kun je een tweede versie maken, waardoor je nog meer bouwplezier hebt. Met zogenaamde powerfuncties kun je veel sets automatisch maken, waardoor de sets nog leuker worden.

Creator Expert sets

Voor de echte gevorderde fan zijn er ook Creator Expert sets, de 16+ sets. Onder dit thema vallen bijvoorbeeld LEGO sets zoals de 10214 Tower Bridge, 42056 LEGO Technic Porsch 911 GT3 RS en 10220 LEGO Volkswagen T1 Camper Van. Aan de prijzen van de sets kun je al zien dat ze niet voor kinderen zijn en het is ook gewoon echt leuk om ze te bouwen. Samen of met de kinderen. Want zij kunnen wel gewoon helpen.

Voor jong en oud

Zoals gezegd; LEGO blijft heel populair voor jong en oud; en dat zijn we wel gewend bij ons in de winkel. Wij zijn van maandag tm zaterdag open, van half 10 tm 17.00. Online zijn wij natuurlijk gewoon altijd te bereiken; www.brickking.nl