In deze tijd waarin mensen steeds minder tijd hebben, wordt het winkelen via internet steeds populairder. Zo worden ook kado’s steeds vaker via de computer gekocht, waarbij ook de originaliteit een steeds grotere rol speelt.

Het internet biedt echter zóveel mogelijkheden dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Blue Webmedia beheert diverse websites die er op gericht zijn om haar bezoekers juist dat ene originele kado te laten vinden. De bekendste websites zijn die van Eenkadovoor.nl, waar ruim 40 websites onder vallen. Het adverteren met uw product op een van de websites van Eenkadovoor.nl is de ideale manier om uw product te promoten.

Wie zijn de bezoekers van Eenkadovoor.nl?
De doelgroep van Eenkadovoor.nl is eigenlijk iedereen die via internet kado’s zoekt. Mannen en vrouwen tussen de 18 en 55 jaar, uit verschillende inkomensgroepen, maar allemaal op zoek naar die bijzondere manier om iemand te verrassen. Op Eenkadovoor.nl staan leuke, persoonlijke en originele kado’s die uw bezoekers anders niet zouden vinden!
Iemand die geslaagd is voor een leuk kado via de website Eenkadovoor.nl, zal het zichzelf de volgende keer makkelijk maken. Die zoekt niet het hele internet af, maar laat zich de weg wijzen door Eenkadovoor.nl.

Hoe werkt Eenkadovoor.nl voor een bezoeker?
Eenkadovoor.nl wil de bezoeker zo gericht mogelijke kadotips geven en werkt daarom met 30 dochterwebsites. De onderwerpen van deze sites zijn bijvoorbeeld verjaardag, Valentijn, kraamkado’s en kado’s voor kinderen. Elke website heeft zijn eigen uitstraling, die past bij het onderwerp van de site. Op de websites kiest de bezoeker op “gelegenheid’ of op “categorie’. Door het invullen van een aantal selectiecriteria, wordt het nóg eenvoudiger om de juiste kado’s te vinden.

Waarom kiezen webwinkels voor Eenkadovoor.nl?

  • U bereikt bezoekers die u anders niet zou bereiken!
  • De bezoeker ziet uw advertentie als kadotip en daardoor als waardevol.
  • U maakt gebruik van de kennis van Eenkadovoor.nl.
  • U lift mee op het succes van Eenkadovoor.nl.

Onze visie
We leven in een tijd waarin winkelen via Internet steeds populairder wordt. Online winkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Het wordt steeds belangrijker om je als online winkel te onderscheiden. Onderscheid in presentatie en originaliteit maakt dat bezoekers klanten worden! En juist dit is de manier waarop Eenkadovoor.nl werkt. Goede ingrediënten voor succes! Voor bezoekers is Eenkadovoor.nl speciaal, omdat zij kadotips én leuke ideeën krijgen om iemand eens extra te verrassen. Wij vinden het fijn dat we bedrijven de mogelijkheid kunnen bieden zich te profileren. Door mee te gaan met Eenkadovoor.nl kunnen onze klanten nieuwe doelgroepen bereiken. Doelgroepen die ze nooit verwacht hadden te kunnen bereiken…

Comments are closed.